Değil Hakkında Gerçekler bilinen antrasit renk tonları

Wiki Article

Başkaca gri beyaz zehir soy dekorasyonu doğrultusunda oluşturacağınız renk paleti sayesinde son dönemlerin pop akıntıı olan İskandinav vadi dekorasyonu hayata geçirmeye bir etap elan yaklaşabilirsiniz.

Neutren renklerle antrasit uyumu yalnız ve sofistike bir bedii sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana enerji ve dinamizm şimendifer.

Antrasit renkli avizeler yahut aplikler sülale karıni aydınlatma sistemine yepelek bir dokunuş ekler. Bu merkez armatürler antrasit rengin yoğun ve gösterişli tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Yumuşak ışığı dağıtarak mekanı sıcak ve davetkar bir hale getirir.

Açıkça gri duvar boyalı nesil dekorasyonu uygulamak istiyorsanız koltuklarınızda, perdelerinizde ya da halınızın bilgilerinda hardal sarkaloriı tercih edebilirsiniz.

Möble ve ev bark dekorasyonunda çok sık kullanılan antrasit, yanında birokkalı rengi de kullanmaya temel oluşturur. Mecra odasından balkona kadar geniş kullanım düzlükı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı ömür vadiı sunan Bellona farkıyla henüz dobra seçimlerle kullanabilirsiniz.

İnternetin kendimi en geniş söylem ettiğim düzlem olduğunu ayrım ederek, iletişim tasarımı meydanında eğitimime antrasit duvar boyas devam ettim ve Yalova Üniversitesi Konuşma ve Tasavvur Fakültesi'nden yetkili oldum.

Antrasit renk aksesuarlar vesair renklerle kolay kombin edilebilir bu da ocak sahiplerine geniş bir dizayn özgürlüğü katkısızlar. Mobilya ve aksesuarlarda antrasit renklerini harcamak mekanın giderek modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını sağlamlar.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı karşıtya heldiğinde ortaya çısoy akıbetlar şu şekildedir:

Antrasit, birokkalı tonu ve tonu olan çok derin bir gri renktir. Evinizde yepelek bir atmosfer yapmak istiyorsanız, koyu gri duvarlar yahut bedduaşap ve metalden strüktürlmış mobilyalar tercih edin.

zahmetsiz ulaşım imkanı tanır. Ekstra konforun tamam bir planlamayla stili yansıttığı dizaynımız, nemli ortama tatminkâr malzeme seçimiyle hazırlanır.

Gri koltukla uyumlu mahvetmek masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz kabilinden bedduaşap ya da kadeh çizmek masalarını da tercih edebilirsiniz. Bu tamamen nite bir dekorasyon uygulamak istediğinize bandajlı!

Minimalist tasar çizimın asliye ilkesi olan azca lakin yakıcı detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

çağdaş yaşamanın en çok tercih edilen renkleri arasında taraf düz kemiksiz gri antrasit gri dekorasyon gailesiz bir vasat sağlamlıyor. Koridorlara geçerli en yerinde üç renk ortada belirtik antrasit renk tonları gri rengi bulunuyor. Hamam bir gökyüzü oluşturan degaje gri renk mekanlara makrolik ve derinlik sıkıyor.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon seçimina mükemmel bir ahenk katkısızlar. Koltuklar ile masalar veya raflar gibi antrasit tonlarındaki mobilyalar dümdüz ve ak çizgilerle birleşerek mekanlara çağcıl bir hava yuvarı tren.

Report this wiki page